jeugdkamp 2024

Hallo volleyballer!

Op vrijdag 7 juni is het eindelijk weer zover! Dan gaan we weer op kamp met alle jeugdleden van de volleybal!! Net als de laatste keren gaan we weer naar ‘De Arendshorst’ in Ommen. Tijdens het kamp gaan we natuurlijk volleyballen, maar vooral ook veel andere activiteiten doen om er een onvergetelijk weekend van te maken! Het belooft een heel leuk feest te worden waar ook jij aan mee mag doen, alle jeugdleden van de vereniging zijn welkom.

Wanneer je tijdens het kamp liever thuis slaapt mag je ook alleen overdag komen, welke dag maakt helemaal niet uit, we vinden het altijd leuk als je langskomt!

Het adres is:

Groepsaccomodatie ‘De Arendshorst’

Arendhorsterweg 1

7731RC Ommen

Tel. 06-27237449

Verdere praktische informatie zoals aankomsttijd volgt nog.

De kosten voor dit kamp zijn € 57,50 euro per persoon, maar wanneer je broertje of zusje (die ook lid is) ook meegaat, dan krijgt hij of zij €5,00 euro korting per dag. Dit doen we natuurlijk om de kosten voor gezinnen met meerdere volleyballers zo laag mogelijk te houden. 

De volgende prijzen gelden per dag: Vrijdag €17,50, zaterdag €25,- en zondag €15,-.

Als je je hebt opgegeven kan je het geld overmaken naar: NL16 RABO 0327 3058 00 t.n.v. SVH Hellendoorn. Onder vermelding van “Jeugdkamp + je naam

Je kunt je opgeven t/m maandag 8 april 2024

Wil je nog een opgave doen, stuur een mail naar onderstaand mailadres.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de kampcommissie via: activiteiten@svh-volleybal.nl

Aanmeldformulier Jeugdkamp 2023