BBQ & beachtoernooi

Op zaterdag 15 juli organiseert de activiteitencommissie van SVH VC de afsluitende barbecue en een beachtoernooitje voor de senioren leden.

Vanaf 14.30 uur ben je welkom op het beachveld en om 15.00 uur zal een onderling toernooitje beginnen, teams worden ter plekke bekend gemaakt. Aansluitend zal om 17.30 uur de barbecue worden aangestoken en kan er lekker gegeten worden. En wie zin heeft kan daarna nog even lekker blijven hangen voor een afterparty. Je kan je ook alleen voor het beachtoernooi of voor de barbecue aanmelden, maar je wilt toch niet het hele feest missen?

Deelname aan het toernooi is gratis, voor deelname aan de barbecue vragen we een bijdrage van €15.-. Drankjes zijn voor eigen rekening.

De kosten van de barbecue, €15,- p.p., kan je overmaken naar NL16 RABO 0327 3058 00 ter name van S.V.H. onder vermelding van BBQ + voornaam + achternaam. Deelname is pas definitief na betaling!

Geef je dus snel op via onderstaande link!

Deel dit Bericht

Ontdek meer

BBQ & beachtoernooi

Op zaterdag 15 juli organiseert de activiteitencommissie van SVH VC de afsluitende barbecue en een beachtoernooitje voor de senioren leden. Vanaf 14.30 uur ben je

Lees Meer »

ALV 2022

Dit jaar wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden op woensdag 7 september. Om 19.30 uur op de gloednieuwe sport locatie Klepperbeach Hellendoorn. Neem sportkleding mee

Lees Meer »