Laatste nieuws

Wedstrijdverslag 26 oktober MA1

on 4 november 2019 No comments

Zaterdag 26 oktober had de MA1 om half 2 de 2e wedstrijd tegen Holyoke MA1. De vorige wedstrijd tegen Holyoke was uit en hebben ze gewonnen met 4-0. Deze wedstrijd was thuis in De Voordam.

De eerste set begon heel goed, zo stonden ze zelfs voor met 10-1. Ze hebben de hele set voorgestaan, maar Holyoke heeft nog wel een paar puntjes gepakt. Uiteindelijk hebben ze de eerste set gewonnen met 25-5.
De 2e set begon weer goed, maar was nu wel wat spannender. Ze hadden wel weer de hele tijd een voorsprong, maar Holyoke maakte ook punten. Holyoke kwam dichterbij maar ze bleven doorgaan en uiteindelijk hebben ze weer gewonnen met 25-15.

De 3e set, ze wisten dat ze zo door moesten gaan en nog beter hun best doen, want Holyoke begon ook meer hun best te doen. Deze set was nog wat spannender, want ze liepen een tijdje gelijk op. Uiteindelijk hadden ze weer een voorsprong en gingen ze er ook voor om de 3e set te winnen. Ze hebben deze gewonnen met 25-20.
De wedstrijd was al gewonnen, maar alsnog gingen ze er voor om 5 punten binnen te halen. Holyoke ging nog meer hun best doen want ze wouden op zn minst naar huis met 1 punt. Het was weer spannend en liep heel lang gelijk op. Toch lieten ze niet van zich winnen en hebben ze ook de 4e set gepakt met een stand van 25-22.

Nog heel erg bedankt voor het meedoen Lieke en Tara!!

En we zien jullie graag weer volgende week op de tribune!

Share this post:
Colinda HosmarWedstrijdverslag 26 oktober MA1