Laatste nieuws

Tweede overwinning op rij voor MA 2

on 5 oktober 2019 No comments

Vanochtend speelde de meiden van MA 2 hun tweede wedstrijd van het seizoen tegen Pollux MA 2 (Oldenzaal). De wedstrijd ging 11:30 van start in Hellendoorn.

Het was volgens mij nog wat vroeg voor de dames, want de eerste set begon moeizaam. Vooral in de pass en verdediging zat weinig beweging, waardoor Pollux snel op voorsprong kwam. Na twee time-outs en wat aanwijzingen knokte de meiden van SVH zich langzaam terug. En wat werd de set spannend! Pollux had maar liefst 4 maal achter elkaar kans op matchpoint, maar SVH trok aan het langste eind en won de eerste set met 29-27.

Op naar de tweede set!

Ook deze set begon niet vlekkeloos voor SVH, door vooral veel serve fouten en onrust aan eigen kant. Gelukkig was SVH aanvallend sterker en scoorde zo een aantal punten op rij! De set werd dan ook gewonnen met 25-18.

Tijdens de derde set vonden de meiden van SVH hun eigen ritme terug. Met mooi samenspel en afwisseling tussen harde aanvallen en tactische balletjes wonnen de meiden met 25-16. De overwinning was dus al binnen!

Nu de druk van de wedstrijd af leek te zijn, speelde SVH de laatste set op haar best! De set werd dan ook gewonnen met 25-9.

Voor de tweede keer houdt SVH MA 2 5 punten in Hellendoorn!

Scheidsrechter Imke Voortman (MA 1) heeft de meiden vanmiddag uitstekend gefloten en kreeg in kader van ‘De week van de Scheidsrechter’ een presentje namens MA 2.

Volgende week spelen de meiden van SVH hun eerste uitwedstrijd in Oldenzaal, opnieuw tegen Pollux MA 1. Deze week zal er hard getraind worden op serve en verdediging, om volgende week weer 5 punten binnen te halen.

Share this post:
svh-adminTweede overwinning op rij voor MA 2