Laatste nieuws

SVH VC MA1 -TiMaX/DeVoKo MA1

on 7 oktober 2019 No comments

Op zaterdag 5 oktober speelde de meiden van de A1 hun 2e  wedstrijd van het seizoen. Na de winst op Holyoke MA1 van vorige week, waren de meiden er op gebrand om ook de 2e wedstrijd te winnen.

De wedstrijd begon met de serve van DeVoKo en al snel liep de tegenstander uit naar een 2-7 voorsprong. Gelukkig hebben wij ook een paar goede serves in huis en zo kwamen we goed terug. De eerste set hebben gewonnen met 25-19.

Na een goede eerste set gingen we er in de tweede set ook weer vol voor. We begonnen weer met een kleine achterstand en gingen daarna tot de 13-13 gelijk op. Vanaf dat moment was de tegenstander niet meer opgewassen tegen onze serve. We wonnen ook de tweede set met 25-16.

Op naar de derde set, opnieuw begonnen we weer met een kleine achterstand, gelukkig lukte het ons weer om er boven op te komen. Ondanks de goede nummer 8 van de tegenstander wisten we deze set ook te winnen, maar dit keer kwam de tegenstander toch ietsjes meer dichterbij. Uiteindelijk wonnen we de set met 25-20. 

De laatste set dan. Voor de verandering begonnen we de laatste set met een ruime voorsprong door een goede servesdruk. Maar ondanks dat we de set zo goed begonnen, kwam de tegenstander aan het einde van de set gevaarlijk dichtbij. We wisten hem toch nog te winnen met 26-24 en zo wonnen we ook onze 2e wedstrijd van het seizoen met 4-0.

We willen Tara en Lieke uit de MA2 nog bedanken voor hun deelname aan onze wedstrijd en we willen, omdat het de week van de scheidsrechter was, natuurlijk onze goede scheids nog bedanken. Zonder jou hadden we de wedstrijd niet gewonnen ;).

Volgende week hebben we een weekje rust maar die week daarna moeten we uit tegen Apollo MA2. Op naar de volgende overwinning!

Share this post:
svh-adminSVH VC MA1 -TiMaX/DeVoKo MA1