Laatste nieuws

SVH A1 – Tornado Geesteren A1

on 9 november 2019 No comments

2 November stond een spannende thuiswedstrijd op de planning tegen de koploper, Tornado Geesteren MA 1.

Na de 4-0 winst van vorige week wilden we deze wedstrijd natuurlijk ook weer winnen. Na een weekje hard trainen gingen we de wedstrijd vol goede moed in.

De 1e set begon Tornado met een sterke serve, maar wij gingen vol voor de ballen en we liepen redelijk gelijk op. Halverwege de set had Tornado een hele sterke serve en konden wij ons niet meer herpakken. We verloren de set met 11-25.

De 2e set begonnen wij met een sterke serve en stonden we 7-0 voor. De sfeer zat er goed in en we speelden super goed. Tornado was sterk in de aanval, maar wij hadden een sterke verdediging en pakten alle ballen van de grond. We wonnen de set met 25-16.

De 3e set gingen we weer met volle moed het veld in. We speelden nog steeds erg sterk en Tornado zwakte steeds verder af. Toen kwam er bij Tornado een wissel en zij was sterk aan het aanvallen, maar wij lieten ons niet bang maken en we hadden weer een sterke verdediging. We wonnen de set met 25-19.

De 4e set begon Tornado met een sterke serve. We stonden direct al 0-7 achter. Na een time-out te hebben gehad, kregen we de pass eindelijk onder controle en hadden wij weer serve. Maar bij ons liep het toch niet helemaal lekker en de sfeer werd minder. We hebben alles geprobeerd om de set nog terug te pakken, maar dat was helaas niet gelukt. We verloren de 4e set met 10-25.


Wij hadden 2 sets gewonnen en Tornado ook. Dus een 5e set. We gingen er vol voor, maar uiteindelijk was Tornado te sterk en hebben we de wedstrijd verloren met 2-3.
Op naar de uitwedstrijd in Geesteren op 30 november!

We willen Lynn en Romy bedanken voor het meespelen!

Volg en Like ons:
Share this post:
Colinda HosmarSVH A1 – Tornado Geesteren A1