Laatste nieuws

Overtuigende zege op medekoploper!

on 3 november 2019 No comments

Overtuigende zege op medekoploper!

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van MA 2 de wedstrijd tegen Wevo 70 MA 3. De teams hadden even veel punten, dus dit beloofde een spannende wedstrijd.

Echter bleek al snel dat Wevo het team niet compleet had. Zo speelden er een paar C spelers mee, waardoor het team veel lengte en servicedruk misten. Ook de communicatie liep tijdens de eerste set niet echt lekker aan de andere kant van het net. Hierdoor liep SVH flink uit. De set werd gewonnen met 25-14.

De tweede set had Wevo het beter georganiseerd. Er kwamen meer aanvallen van hun kant, waardoor SVH het verdedigend zwaarder kreeg. Toch wist SVH aan het langste eind te trekken en eindigde de set in 25-21.

De derde set was SVH zelf zoekende. Wevo wist goed de lege plekjes op te zoeken, waardoor er onrust in de verdediging ontstond. Dus even een time-out om duidelijke afspraken te maken! En dat hielp. Iedereen wist weer welke bal voor wie was en zo wist SVH zich terug te vechten in de set. Het resultaat: 25-19 winst voor SVH.

De laatste set was de spanning er af. Wevo leek het opgegeven te hebben. SVH won de set met 25-13.

Door deze 4-0 overwinning bemachtigt SVH MA 2 de eerste plek in de competitie!! En dat bracht heel wat blijdschap met zich mee 

Aankomende week zijn de meiden een weekendje vrij. 16 november spelen we om 13:00 in Denekamp tegen Devoko MA 2.

Share this post:
Colinda HosmarOvertuigende zege op medekoploper!