Laatste nieuws

MA 2 maakt zich op voor de kampioenswedstrijd!!

on 18 november 2019 No comments

Afgelopen zaterdag reisden de meiden van MA 2 af naar Denekamp. Ruim op tijd arriveerde SVH bij de sporthal. En met dit weer heb je dan wel even zin in een warm kopje koffie. Maar wat bleek.. de kantine werd verbouwd en was hierdoor gesloten. Wat een domper. Gelukkig vond zich vlak naast de sporthal een voetbal vereniging plaats, waar de koffie klaar stond Opgewarmd en vol adrenaline begon SVH om 13:00 uur aan de wedstrijd.

De eerste set begon lekker! DeVoko miste behoorlijk wat lengte in het team, waardoor SVH vrijwel geen blok tegenover zich had. Dit leverde prachtige vrije aanvallen op. Toch kreeg SVH het halverwege de set moeilijk. DeVoko zette een tandje bij en door vooral goed verdedigend spel kwamen ze behoorlijk dicht in de buurt. Zo werd het op het eind nog heel spannend! Gelukkig wist SVH de set alsnog te winnen met 25-21.

Op naar de tweede set! De afspraak was om DeVoko deze set niet zo onnodig dicht bij te laten komen. Zowel de ouders als Mieke kregen het hier namelijk behoorlijk warm van. Maar de set begon op zijn Twents gezegd ‘Onmeunig slecht’.. Door wat verwarring in de opstelling aan onze eigen kant waren de meiden van MA 2 het spoor compleet bijster. Onnodige fouten en chaotisch samenspel bracht de tweede set al snel op een tussenstand van 3-13 in het voordeel van DeVoko. Na twee time-outs en veel support van de kant, begon SVH het spel langzaam weer op te pakken. En wat vochten ze zich terug! Ondanks een achterstand van 10 punten wist SVH de set alsnog te pakken met 25-17. Knap werk dames!

De derde set had SVH het spel weer onder controle. De meiden begonnen slimmer te spelen en wisten de plekjes bij DeVoko op te zoeken. De set werd gewonnen met 25-17.

De vierde set was vrijwel gelijk aan de derde set en werd gewonnen met 25-16. Hoppa 5 punten er bij!

Nog steeds heeft MA 2 geen punt laten liggen. Aanstaande zaterdag kunnen de meiden kampioen worden!! Winst is genoeg. We spelen om 15:00 uur tegen Ti-Volley MA 1 in Tilligte. Graag zien we zoveel mogelijk publiek op de tribune om er een mooie wedstrijd van te maken, met hopelijk een feestelijke uitslag;) Tot zaterdag!

Volg en Like ons:
Share this post:
Colinda HosmarMA 2 maakt zich op voor de kampioenswedstrijd!!