.

Leuk dat je een team gaat opgeven voor het basisscholentoernooi 2019!

Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging SVH-vc op woensdag 23 oktober 2019 weer het basisscholentoernooi in sporthal “De Voordam”.

Kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 mogen deelnemen aan deze dag, waar kennis gemaakt wordt met de sport volleybal. De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van het zogenaamde circulatie volleybal. Dit is een vorm van volleyballen, waar ook jonge kinderen op een eenvoudige manier kunnen kennismaken met volleybal.

De groepen 5/6 zullen spelen volgens de regels van niveau 2, ‘s ochtends van 9:30 tot 12:30 uur en de groepen 7/8 spelen volgens de regels van niveau 3, ‘s middags van 13:30 tot 16:30 uur. Er wordt verwacht dat de teams zich een half uur van te voren melden. Dit zal voor groep 5/6 om 9:00 uur zijn en voor groep 7/8 om 13:00 uur.  

Groepen kunnen zich opgeven voor dit toernooi onder een eigen teamnaam. Wel gaan wij ervan uit dat ieder team begeleid wordt een leerkracht of ouder!
Per groep kunnen er meerdere teams opgegeven worden, wel dient elk team apart op gegeven te worden!

Een team opgeven kan t/m maandag 14 oktober!

Graag extra aandacht!!
Een opgave is pas definitief als u een opgavebevestiging via de mail heeft ontvangen, check ook even de spambox. Mocht u deze niet ontvangen, neem dan contact op met de activiteitencommissie, via activiteiten@svh-volleybal.nl

De spelregels kunnen hier alvast gevonden worden:
Spelregels CMV Niveau 2
Spelregels CMV Niveau 3

Inschrijfformulier Basisscholentoernooi 2019!

Schrijf elk team apart in

Dennis PlasmanInschrijving Basisscholentoernooi • 23 oktober 2019!