Laatste nieuws

Heren 1 SVH gaat strijdend ten onder in het bekertoernooi!!

on 4 december 2019 No comments

Gisteravond moest Heren 1 van SVH aantreden in de 2e ronde van het bekertoernooi. Ze hadden Fysio Engbersen Aastad Heren 1 geloot. Dit team speelt een klasse hoger en staat daar momenteel op de 6e plaats. Een pittige tegenstander dus op papier.
In vol ornaat betraden de Almelooooooose heren de arena, met een gettoblaster in de hand en het geluid van de hymne van de Champions League schetterde door de Voordam. Zelfs dames 1 en 2 hadden erg veel last van het lawaai.
Aastad stond al virtueel met 1 – 0 voor, terwijl de wedstrijd nog moest beginnen.

De eerste set moesten de Hellendoornse mannen nog even wennen aan Aastad. Op zich konden ze prima meekomen, alleen op de belangrijke momenten werden wat foutjes gemaakt, waar Aastad dan dankbaar gebruik van maakte. De eerste set werd met 18 – 25 gewonnen door Aastad.
De 2e set begon SVH beter te draaien. Aastad maakte erg veel servicefouten, en ja, dan kun je natuurlijk nooit winnen. SVH kroop steeds dichterbij en met veel enthousiasme, vaak mooie ballen en hier en daar nog een foutje van Aastad ging het mooi gelijk op. Alleen trokken de mannen uit Almelo op het eind van de set toch weer aan het langste eind en met 21 – 25 pakten ze ook de 2e set.
De 3e set was alles of niets. Een bekerwedstrijd eindigt bij 3 – 0, er wordt dan geen 4e set meer gespeeld.
In het begin liepen ze wat tegen een achterstand aan, maar daarna trok SVH het spel uit de 2e set weer prima door en profiteerde daarbij ook nog van veel onnodige fouten van Aastad. Uiteindelijk konden de mannen het niet afmaken en moesten ze de overwinning laten aan Fysio Aastad, 24 – 26. Met een 0 – 3 verlies ligt SVH helaas uit het bekertoernooi.

Wel een verlies, maar zeker met opgeheven hoofd. SVH heeft prima partij gegeven aan Aastad die het zeker niet cadeau hebben gekregen.
Een mooie opsteker voor aanstaande vrijdag. Vrivo Heren 1 staat dan op het programma. De heren uit Vriezenveen staan momenteel op de 2e plaats, dus SVH moet flink aan de bak om weer wat punten te verzamelen.
Aanvang is 19.00 uur in de Voordam te Hellendoorn!!

Share this post:
Colinda HosmarHeren 1 SVH gaat strijdend ten onder in het bekertoernooi!!