Laatste nieuws

Heren 1 pakt maar 1 puntje tegen Holyoke!

on 3 november 2019 No comments

Afgelopen vrijdag stond er weer een thuiswedstrijd voor Heren 1 op het programma, de tegenstander van vandaag was Holyoke uit Enter. Zij stonden iets hoger op de ranglijst, dus vol voor de overwinning gaan wat het doel.
Met een bijna compleet team stonden kwamen de mannen de zaal binnen, helaas zonder coach. Die stond vandaag op de bok om het spelletje in goede banen te lijden.

Gelukkig is er in de 1e klasse geen dopingcontrole, anders zou één van de spelers geheid geschorst worden. Selwyn had het één en ander geslikt, naar aanleiding van een ongelukkige botsing afgelopen dinsdag met een andere speler uit het team, Rik. Aan inzet geen gebrek dus, wel aan punten. Dinsdag werd er helaas met 4 – 0 verloren van AAstad. Vandaag dus flink aan de bak!!

De 1e set moesten de heren nog even wakker geschud worden. Op het af en toe snelle spel van Holyoke met hun ervaren spelverdeler hadden de heren van SVH weinig antwoord. Deze set moeten ze dan ook laten gaan naar de mannen uit Enter, setstand 18 – 25.
De 2e set was een ander verhaal. SVH kreeg wat meer grip op het spel van Holyoke en zo konden ze deze set met 25 – 18 naar zich toe trekken.
De volgende set zakte het weer wat in. De servedruk van SVH was ver te zoeken en Holyoke wist telkens de gaatjes bij SVH te vinden. Samen met hun sneller en beter spel ging de 3e set naar Holyoke, setstand 19 – 25.
Helaas hadden de heren van SVH in de laatste set niet veel meer in te brengen en met 15 – 25 ging de overwinning mee naar Enter.
De volgende wedstrijd op het programma is zaterdag 9 november. De heren moeten dan naar Rietmolen, Rivo H1 is dan de tegenstander (niet te verwarren met Rivo Rijssen, da’s iets minder ver rijden….)
Gelukkig staat er dinsdag weer een normale training op het programma, afgelopen dinsdag competitie tegen Aastad en de dinsdag daarvoor de (gewonnen) bekerwedstrijd tegen Markel-Up uit Markelo. Genoeg stof voor de training van aanstaande dinsdag dus!!

Share this post:
Colinda HosmarHeren 1 pakt maar 1 puntje tegen Holyoke!