Laatste nieuws

Dames 1 sluit het jaar af met winst!!

on 9 december 2019 No comments

6 december moest Dames 1 aantreden tegen het 2e damesteam van Vrivo.

Bij binnenkomst leek wel een B-team, de Vriezenveense meiden oogden jong. Gevaarlijk natuurlijk. Vaak onervaren, maar als zulke meiden eenmaal in hun spel komen, dan wordt het lastig. Werk aan de winkel dus!!

SVH was niet compleet. Wieske lag helaas ziek op bed en coach Chris was afwezig. Maar snel werd gelegenheidscoach Marc uit de kantine geplukt en met hem aan het roer startten de meiden in de 1e set voortvarend.
De 1e en 2e set waren niet heel spectaculair maar wel zeer effectief. De meiden deden wat ze moesten doen en hiermee haalden ze de 1e set met 25 – 18 en de 2e set met 25 – 22 binnen.

In de 3e set liet SVH de Vjennense dames weer teveel in hun eigen spel komen, waardoor SVH eigenlijk de hele set tegen een achterstand aankeek. Helaas konden ze dit niet meer ombuigen naar eigen voordeel en ging de set met 19 – 25 naar Vrivo.
In de 4e set stelde SVH weer orde op zaken en werd korte metten met Vrivo gemaakt. Deze set ging naar de Hellendoornse meiden met 25 – 20.
Met 3 -1 sluit SVH het jaar af. De vooraf geplande wedstrijden van december zijn allemaal verplaatst naar een later stadium.

De meiden staan momenteel op een mooie 2e plaats, op gelijke hoogte met de nummer 1, Timax/DeVoKo, alleen hebben zij een wedstrijd minder gespeeld.
De eerstkomende wedstrijd is pas op vrijdag 10 januari 2020. Komende tijd dus geen verslagen meer van Dames 1, daarom willen zij een ieder alvast hele fijne kerstdagen, natuurlijk een spetterend Oud-en-Nieuw en alvast een fantastisch en gezond 2020 toewensen!

Tot volgend jaar!!

Share this post:
Colinda HosmarDames 1 sluit het jaar af met winst!!