Laatste nieuws

Dames 1 neemt 4 punten mee vanuit Geesteren

on 29 september 2019 No comments

Afgelopen vrijdag moesten de meiden van Chris en Berdien aantreden tegen Tornado Geesteren dames 4. Er was niet veel bekend over dit team, dus zonder voorinformatie werd er om 20.30 uur begonnen aan de wedstrijd.

Al snel bleek dat de meiden uit Hellendoorn de overwinning niet cadeau zouden krijgen. Tornado Geesteren bleek een zeer ervaren team te zijn, wat kon rekenen op veel routine binnen het team. Verdedigend bleken deze meiden erg sterk, waardoor SVH af en toe moeite had om de bal op de grond te krijgen. Met 24 – 26 werd deze set naar Hellendoornse kant getrokken.

Begin 2e set was SVH een beetje van slag. Door een sterke serve van de spelverdeelster van Tornado, stonden de meiden al gauw met 10 – 1 achter. Na een time-out kroop SVH weer langzaam dichterbij. De servedruk bleef achter, maar door beter spel als in het begin van de set, kropen de meiden langzaam dichterbij. Uiteindelijk bleek deze sprint te laat, de 2e set werd met 26 – 24 verloren.

De 3e set wist SVH zich weer te herpakken door beter en sneller spel, waar Tornado wat minder grip op kon krijgen. Met 21 – 24 trok SVH de 3e set naar zich toe.

In de 4e set leek het alsof Tornado de strijd had opgegeven. SVH zette het sterke spel door en trok daarmee, mede door een goeie servedruk, ook de eindoverwinning naar zich toe. Met 14 – 25 werd de 4e set gewonnen.

De dames van SVH staan momenteel gedeeld 1e plaats. Deze plek delen ze met WVC Volley D3 uit Wierden. Beide teams hebben nu 9 punten uit 2 wedstrijden.

Komend weekend mogen de meiden weer thuis spelen. Op vrijdag 4 oktober om 21.00 uur wordt er afgefloten voor de wedstrijd tegen Flash Stars D1 uit Langeveen.

Graag zien we u dan op de tribune!!

Share this post:
svh-adminDames 1 neemt 4 punten mee vanuit Geesteren