Laatste nieuws

Dames 1 laat puntje liggen in Diepenheim.

on 10 november 2019 No comments

Vrijdag 8 november moest dames 1 aantreden tegen de nummer 12, oftewel de nummer laatst. Helaas was Lisanne afwezig, een bezoekje aan de Lama’s stond voor haar op het programma.

Vooraf was duidelijk, de dames gingen voor niets minder als 5 punten. Deze zijn ook nodig om de aansluiting met de nummer 1 Timax/DeVoKo te behouden.
De 1e set gingen de meiden als een speer Servedruk was er voluit, de dames van Time Out hadden hier geen enkel antwoord op. En binnen no time werd de set afgesloten in het voordeel van SVH met 13 – 25. (Een speelster van Time Out merkte tijdens de wissel van het veld zelfs op: Ik denk dat we om half 10 wel weer in de kantine zitten…..)
De 2e set was eigenlijk een copie van de 1e set. Time Out kon geen potten breken tegen het spel van SVH en met 12 – 25 werd ook de 2e set naar Hellendoornse kant gehaald.
In de hoop dit spel door te zetten in de 3e set gingen de meiden weer het veld in. Meteen moesten ze tegen een achterstand van 5 – 0 aankijken door een lastige serve van de spelverdeler van Time Out en een zwakke pass van SVH. Met een stand van 19 – 9 en wat wissels moest Marloes beginnen aan haar serveserie. Een sterke serie, de dames kropen steeds dichterbij Time Out. Uiteindelijk moesten ze deze set toch laten aan Time Out met een setstand van 25 – 22. Goed teruggekomen, maar daarmee pak je niet de volle winst..
In de 4e set herpakten de dames zich weer en werd korte metten gemaakt met Time Out. Met 15 – 25 was het einde wedstrijd.

Aanstaande dinsdag moeten de meiden weer aantreden, dit keer in de 1e ronde van het bekertoernooi. Tegenstander is dames 1 van Kuipers Flevoll uit Fleringen. Dit team speels in de promotieklasse, en staat daar op de 3e plaats. Dus genoeg werk aan de winkel voor de meiden van Chris.

Aanvang van de wedstrijd is om 19.30 uur in de Voordam te Hellendoorn. De meiden hebben uw steun hard nodig!!
Dus mocht u niets te doen hebben dinsdagavond, dan zien we u graag op de tribune. Tot dan!!

Share this post:
Colinda HosmarDames 1 laat puntje liggen in Diepenheim.