Corona informatie volleybal seizoen

Momenteel worden we wereldwijd geconfronteerd met een crisis die zijn weerga niet kent. Een crisis met mogelijk enorme persoonlijke en zakelijke consequenties. Allereerst hopen we dat alle leden en hun familieleden gezond blijven. We wensen iedereen veel sterkte de komende periode. En natuurlijk vertrouwen we erop dat iedereen de adviezen van onze overheid opvolgt.

De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen en de impact op de maatschappij is op dit moment nauwelijks te overzien. Sport is terecht een bijzaak geworden. De tijd en aandacht die er nu is moet worden besteed aan het bestrijden van de huidige crisis en de gevolgen daarvan. Zoals iedereen waarschijnlijk al heeft begrepen is door de Nevobo onlangs besloten dat alle competities worden gestopt. Wat dit betekent voor de afronding van de competities en eventuele degradatie of promotie?

Helaas Hebben we een verloren jaar gehad, de NEVOBO heeft besloten dat er geen kampioenen zijn en dat het jaar weer overgespeeld gaat worden, in welke hoedanigheid van teams en indeling mag en kan de vereniging zelf bepalen.

Met recente besluiten van de overheid zijn ook alle bijeenkomsten voor grotere groepen tot 1 juni niet toegestaan. Dit betekent ook dat wij als vereniging vooralsnog, in vervolg op onze eerdere communicatie, tot 1 juni geen trainingen en andere bijeenkomsten organiseren. Als het kan en weer mag starten we natuurlijk wel eerder! Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Teamindelingen

Op dit moment kunnen we als vereniging nog niet de consequenties overzien. Ondanks de “volleybal-vrije’ periode wordt door de Technische Commissies gewerkt aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Dit proces moet nu ineens anders worden doorlopen. Volop wordt gebruik gemaakt van digitale hulpmiddelen en overleggen vinden vooral ‘op afstand’ plaats. We vragen leden begrip voor het feit dat er geen mogelijkheden voor persoonlijke gesprekken zijn. Hiervoor zal vooral nu de telefoon worden gebruikt. Het streven van de Technische Commissies is om de nieuwe teamindelingen medio mei gereed te hebben. Nadere communicatie volgt hierover nog. Vooralsnog hopen we dat vanaf 1 juni in de nieuwe teamindelingen wordt getraind.

SVH vc blijft in beweging!

Wij zouden SVH-vc niet zijn wanneer we bij de pakken gaan neerzitten. Hoewel we geen enkele invloed hebben op het Corona-virus, hebben we wel invloed op hoe we ermee omgaan. In de wedstrijd is dat niet anders. Je tegenstander kun je immers niet veranderen maar jezelf wel. Dus hebben we een plan bedacht om iedereen zoveel mogelijk aangehaakt en fit te houden. Daarvoor is jullie medewerking natuurlijk van groot belang.

Wij gaan vanaf volgende week oefeningen en trainingsmateriaal aanbieden die je in huis of in de tuin zelf kunt doen. Daarnaast organiseren we iedere twee weken een leuke challenge waar iedereen aan mee kan doen. Bij de challenge zijn zelfs mooie prijzen te winnen. Hierover vind je vanaf komende week maandag, 30 maart 2020 alle informatie op de site (www.svh-volleybal.nl) én op onze Facebook-pagina (SVH VC).

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan mag je deze altijd mailen naar bestuur@svh-volleybal.nl

We hopen iedereen in juni gezond en wel weer persoonlijk te ontmoeten!

 

Namens het voltallige bestuur

Met vriendelijke groet,
Bestuur SVH-vc

Deel dit Bericht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Ontdek meer

Lockdown

Beste volleyballers, Voor een groot deel van ons ligt de volleybal alweer even stil. Helaas zijn, naar aanleiding van de verlenging van de lockdown, alle

Lees Meer »

Bestuursleden SVH gezocht

Voor de continuïteit en het goed functioneren van onze vereniging is SVH op korte termijn bestuursleden nodig. Openstaande vacatures Omni Binnen de omni vereniging komt

Lees Meer »