Laatste nieuws

A2 gedeelde 1e plaats!!

on 27 oktober 2019 No comments

MA 2 gedeeld 1e plaats

Vanochtend moesten de meiden van MA 2 het opnemen tegen Time Out’75 MA 1 (Diepenheim). De wedstrijd ging 11:30 uur van start.

Time Out had tot nu toe in de competitie één set weten te pakken. Het doel was dan ook een dikke 4-0, maar je mag je tegenstander nooit onderschatten bij volleybal! Het was dus vooral van belang dat SVH haar eigen spel bleef spelen en niet te veel onnodige fouten zou maken.

De eerste set is voor de meiden van MA 2 vaak nog even inkomen en daardoor kwam Time Out gevaarlijk dichtbij. Gelukkig wist SVH de eindsprint in te zetten en eindigde de set in 25-17 winst.

De andere drie sets waren gelijk aan elkaar. SVH had duidelijk de overhand en wist met mooi samenspel de wedstrijd met 4-0 te winnen. De setstanden waren als volgt:
25-11
25-12
25-11

Weer vijf punten erbij! Op dit moment staat MA 2 op een gedeeld eerste plaats samen met Wevo 70 MA3 (Weerselo). Aanstaande zaterdag moeten de meiden vol aan de bak. Dan nemen ze het op tegen het team waar ze nu hun eerste plek mee delen. Deze wedstrijd wordt om 11:30 uur in Hellendoorn gespeeld. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden. Graag zien we u op de tribune!!

Share this post:
Colinda HosmarA2 gedeelde 1e plaats!!