Laatste nieuws

A2 blijft ongeslagen!!

on 21 oktober 2019 No comments

MA 2 blijft ongeslagen!

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van MA 2 hun 4e wedstrijd van het seizoen tegen Ti-volley MA 1 (Tilligte) De wedstrijd vond wederom in Hellendoorn plaats.

Ti-Volley had maar 4 punten minder dan SVH, dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. Al vanaf het inslaan bleek dat er zich in het team van Ti-volley één goede midden aanvalster bevond, die de ballen snoeihard naar beneden wist te slaan. De tactiek van SVH was dus om ervoor te zorgen dat deze lange speelster niet tot aanvallen kwam. Hier kon SVH voor zorgen door middel van hoge service druk en moeilijke rallyballen.

Met een goed gevulde tribune (heel leuk die fanatieke supporters!) ging de wedstrijd om 11:30 uur van start. Vanaf de eerste set was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Er waren veel lange rally’s met mooie aanvallen en verdedigingsballen. Ook wist SVH zich goed aan de afgesproken tactiek te houden. Door lastige serveballen van onze kant werd Ti-volley gedwongen haar buiten aanvalsters te gebruiken. En dit leverde een mooie winst op van 25-20 in de eerste set.

De tweede set werd spannender. De focus bij de serve was weg aan de kant van SVH, waardoor Ti-volley het spel steeds beter mee wist te spelen. Meerdere malen kregen de meiden van SVH een snoeiharde middenaanval om de oren. Maar aanvallen kunnen wij ook! Door rust in de pass en mooie afwisseling in het spelverdelen won SVH de set nipt met 25-23.

De derde set zakte Ti-volley in en maakte veel eigen fouten, waardoor de meiden van SVH uit konden lopen. De set werd dan ook gewonnen met 25-14

De vierde set was wederom spannend! SVH begon meteen met een achterstand van 0-5. Gelukkig ging de knop om en vochten de meiden zich terug in de set. Maar Ti-volley wist de aanvallen van SVH goed te verdedigen, waardoor de meiden gedwongen werden meer tactische ballen te spelen. Dit resulteerde in een set stand van 25-23 in het voordeel van SVH.

Een hele verdiende 4-0 dus!

Aanstaande zaterdag speelt MA 2 tegen Time Out’75 MA 1 (Diepenheim). De wedstrijd start 11:30 uur in De Voordam.

Share this post:
Colinda HosmarA2 blijft ongeslagen!!