Laatste nieuws

A1 naar Borne.

on 27 oktober 2019 No comments

19 oktober was het zo ver… we moesten in Borne de wedstrijd tegen Apollo spelen. We hadden er een goeie week trainen opzitten, maar we hadden best wel wat spanning om tegen hun te spelen. Apollo is namelijk een best goeie club.

De eerste set begon SVH met de serve… Direct liet Apollo zich van hun goede kant zien, maar desondanks hun goede prestaties bleef SVH goed bij. De verdediging ging best goed! Toch heeft Apollo op het nippertje deze set gewonnen met 24-26.

De kop was eraf, we wisten dat we een stapje bij moesten zetten. We gingen wel met goede moed de set in, maar na een paar punten tegen te krijgen ging de concentratie bij SVH weg. We gingen ons erg concentreren op het andere team en de scheids. Apollo kon ons zo wat makkelijker verslaan in deze set. We verloren deze set met 14-25.

Maar toen kwam de derde set. We waren er klaar mee dat we verloren dus we zetten alles in de strijd. We gingen harder schreeuwen, feller spelen en meer plezier maken. Dat was Apollo niet van ons gewend. Zij deinsden daarom terug, maar ze gaven niet op! Wij hadden in ons hoofd een 5e set zal komen en we zullen nu winnen. We hebben die set toen ook gewonnen!! Met 25-23.

Toen kwam de vierde set al. We hadden spanning maar ook veel strijd in ons zitten. We wouden erg graag winnen van Apollo, maar natuurlijk dachten zij hetzelfde. Het was een super strijd, we zetten alles op alles. We waren fanatiek aan het net en in de verdediging, maar jammer genoeg was dat niet genoeg… deze laatste set hebben wij ook verloren met 21-25.

 

Wij willen Lieke nog bedanken voor het mee doen en zien jullie graag volgende week weer terug op de tribunes van SVH! 

Share this post:
Colinda HosmarA1 naar Borne.